ANASAYFA Ekonomi Emeklilere Müjde: Ek Zam 6-7 Şubat’ta Hesaplarda

Emeklilere Müjde: Ek Zam 6-7 Şubat’ta Hesaplarda

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek zam müjdesi verdi.
yazar
Yeni Binyıl
yenibinyil.com içerik editörü
29
GÖSTERİM
Emeklilere Müjde: Ek Zam 6-7 Şubat’ta Hesaplarda

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek zam müjdesi verdi. Bakan Işıkhan, emekli aylıklarının yüzde 49,25 artırıldığını ve fark ödemelerinin 6-7 Şubat’ta yapılacağını duyurdu.

Yüzde 49,25 Zam Resmi Gazete’de

Bakan Işıkhan, Antalya’da düzenlenen 'İstişare Toplantısı’nda konuştu. Işıkhan, 2024 yılının ilk yarısında emekli aylıklarına yüzde 49,25 zam yapıldığını söyledi. Bu zammın Resmi Gazete’de yayımlandığını belirtti. Işıkhan, bu zam ile beraber emeklilerin alım güçlerinin artacağını ve emeklilerin hak ettikleri değeri göreceklerini ifade etti.

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Fark Ödemesi

Bakan Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek zam farkı ödemesinin ne zaman yapılacağını da açıkladı. Işıkhan, SSK emeklilerinin fark ödemelerinin 6 Şubat’ta, Bağ-Kur emeklilerinin fark ödemelerinin ise 7 Şubat’ta hesaplara yatıracağını ifade etti. Bakan, "Emeklilerimiz bu ödemeleri banka kartlarıyla veya PTT şubelerinden alabilecekler” diye konuştu.

Bakan Işıkhan, emeklilere hayırlı olması temennisinde bulundu. Işıkhan, emeklilerin kendileri için çok değerli olduğunu ve onların huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
OMÜ’den Sulak Alanlar Günü’ne Özel Açıklama

OMÜ’den Sulak Alanlar Günü’ne Özel Açıklama