ANASAYFA Eğitim 2024 EKPSS Branş Sıralamaları Açıklandı

2024 EKPSS Branş Sıralamaları Açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2024 yılında yapılan Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı'na (EKPSS) katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları açıklandı.
yazar
Yeni Binyıl
yenibinyil.com içerik editörü
28
GÖSTERİM
2024 EKPSS Branş Sıralamaları Açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2024 yılında yapılan Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı'na (EKPSS) katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları açıklandı. Adaylar, ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden branş bazındaki sıralamalarına erişebilecekler.

Sıralamalar Neye İşaret Ediyor?

Branş bazında sıralamalar, aynı alanda sınava giren adayların kendi başarı durumlarını değerlendirmelerine imkan sağlıyor. Bu sayede adaylar, hangi branşta atanma şanslarının daha yüksek olduğunu görebiliyor ve tercihlerini buna göre yapabiliyor.

Sıralamalara Nasıl Erişilecek?

Adaylar, branş bazındaki sıralamalarına ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden erişebilecekler. https://ais.osym.gov.tr adresine giriş yapan adaylar, vatandaşlık numaraları ve şifreleriyle sıralamalarını öğrenebilecekler.

Sıralamalar Hakkında Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Branş bazındaki sıralamalar, taban puanları değil, adayların aldıkları puana göre belirlenmektedir.
  • Adaylar, birden fazla branşta sınav girdikleri takdirde, her branş için ayrı bir sıralamaları bulunmaktadır.
  • EKPSS'ye yerleştirme, adayların aldıkları puan ve tercih ettikleri branşlardaki kontenjanlar göz önünde bulundurularak yapılmaktadır.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yapay Zeka Modelleri Mantıksız mı?

Yapay Zeka Modelleri Mantıksız mı?