‘Zeytin Ağacı’ Yeni Sezonuyla Geri Dönüyor

Netflix’in sevilen yerli dizisi ‘Zeytin Ağacı’, ikinci sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Netflix’in sevilen yerli dizisi ‘Zeytin Ağacı’, ikinci sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken dizi, 11 Temmuz’da yeni bölümleriyle Netflix Türkiye’de yerini alacak.

Yıldızlar Geçidi

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz ve Murat Boz gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizinin yeni sezonunda, ‘Yalı Çapkını’ dizisinin de yönetmenliğini üstlenen Burcu Alptekin’in yönettiği ilk üç bölümle başlayacak. Oyuncu kadrosuna yeni sezonda Aytaç Şaşmaz, Nilüfer Açıkalın, Gözde Kansu, Ali İpin ve Selen Uçer gibi değerli isimlerin katılmasıyla ‘Zeytin Ağacı’, zenginleşen hikayesi ve genişleyen evreniyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek.

OGM Pictures tarafından hayata geçirilen ve Nuran Evren Şit’in kaleminden çıkan ‘Zeytin Ağacı’, üç arkadaşın geçmişin yüklerini atarak özgürleşme serüvenini konu alıyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan dizi, ikinci sezonunda da aynı ilgiyi görmeyi hedefliyor.

Beklenen Tarih Belli Oldu

Dizinin hayranları tarafından merakla beklenen yayın tarihi nihayet açıklandı. 'Zeytin Ağacı’nın ikinci sezonu, 11 Temmuz’da Netflix Türkiye’de izleyiciyle buluşacak. Yeni sezonda, geçmişin sırları ve dostlukların sınandığı bir yolculuğa çıkacak olan karakterler, izleyicilere duygusal bir deneyim sunacak.

Yeni sezonda, üç arkadaşın özgürlük arayışı ve kişisel gelişimleri, daha da derinleşen karakterler ve entrikalarla bezeli bir senaryo eşliğinde ele alınacak. ‘Zeytin Ağacı’, dramatik anlatımı ve güçlü oyunculuk performanslarıyla, Türk televizyon dizileri arasında öne çıkmaya aday.