Uzi ve Güneş, 2 Ağustos'ta Red Bull SoundClash'te

Uzun bir aradan sonra Türkiye'ye geri dönen Red Bull SoundClash, 2 Ağustos'ta Volkswagen Arena'da yepyeni bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Uzun bir aradan sonra Türkiye'ye geri dönen Red Bull SoundClash, 2 Ağustos'ta Volkswagen Arena'da yepyeni bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Bu kez sahnede, rap dünyasının önde gelen iki yıldızı Uzi ve Güneş olacak.

Farklı Konseptlerde Meydan Okuşmalar

Sanatçıların birbirlerine farklı konseptlerde meydan okuyacağı bu özel gecede, her meydan okumadan sonra performanslar alkışmetre ile değerlendirilecek. Bu sayede izleyiciler de mücadelenin bir parçası olarak favori sanatçılarını destekleyebilecekler.

Dostluk Kazanacak

Yıllar sonra tekrar Red Bull SoundClash sahnesinde yer alacakları için heyecanlarını dile getiren Uzi ve Güneş, "Daha önce hiç görülmemiş bir konser deneyiminde yer almak çok heyecan verici. İzleyicilerin de bu konserin bir parçası olması bizim için çok değerli, müzikseverlerle buluşmak için şimdiden sabırsızlanıyoruz. Bu heyecan dolu kapışmanın sonucunda önce müzik sonra ise dostluk kazanacak" şeklinde konuştular.

Biletler Satışta

Uzi ve Güneş'in müzikseverlerle buluşacağı bu unutulmaz geceye bilet almak için www.biletix.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Red Bull SoundClash Hakkında

2006 yılından bu yana dünyanın dört bir yanında onlarca sanatçı ve binlerce seyirciyi ağırlayan Red Bull SoundClash, unutulmaz müzik düellolarına ev sahipliği yapıyor. Türkiye'de de uzun bir aradan sonra geri dönen bu özel etkinlik, müzikseverlere yepyeni bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Unutulmaz Bir Geceye Hazır Olun

Uzi ve Güneş'in sahne alacağı Red Bull SoundClash, 2 Ağustos'ta Volkswagen Arena'da müzikseverleri unutulmaz bir geceye bekliyor. Biletler tükenmeden yerinizi ayırtmayı unutmayın!