Tom Cruise, Tarantino’nun Son Filminde Oynamak İstiyor

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino, son filmi olacağını duyurduğu “The Movie Critic” için hazırlıklara başladı.

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino, son filmi olacağını duyurduğu “The Movie Critic” için hazırlıklara başladı. Film, 1977 yılında Kaliforniya’da yaşayan ve film eleştirileri yazan bir adamın maceralarını konu alacak. Tarantino, filmi “Howard Stern’in ilk zamanları ile Travis Bickle’ın bir film eleştirmeni olsaydı ne olabileceği arasında bir şey” olarak tanımladı.

Filmde, Tarantino’nun daha önce birlikte çalıştığı Brad Pitt de rol alacak. Pitt, filmde eleştirmenin arkadaşı olan bir aktörü canlandıracak. Pitt, Tarantino ile “Inglourious Basterds”, “Django Unchained” ve “Once Upon a Time in Hollywood” filmlerinde de çalışmıştı.

Film, 2025 yılının başlarında çekilmeye başlanacak. Filmde yer alacak diğer oyuncular henüz açıklanmadı.

Tom Cruise, Programını Değiştirmeye Hazır

Filmde rol almak isteyen bir diğer ünlü isim ise Tom Cruise. Cruise, Tarantino’nun “The Movie Critic” filminde oynamayı düşünüyor. Ancak, Cruise’un yoğun bir programı var. Cruise, şu anda “Mission: Impossible 8” filminin çekimleriyle meşgul. Bu film, 2024 yılında vizyona girecek.

Cruise, Tarantino’nun filmi için programını ayarlamayı planlıyor. Cruise ve Tarantino, henüz resmi bir görüşme yapmadılar. Ancak, ikili daha önce birlikte çalışma fırsatını kaçırmışlardı. Tarantino, Cruise’u “Once Upon a Time in Hollywood” filmindeki Cliff Booth rolü için istemişti. Ancak, rol Brad Pitt’e gitmişti.

Cruise, Tarantino’nun filmine katılırsa, bu ikilinin ilk iş birliği olacak. Cruise, Tarantino’nun tarzına uygun bir oyuncu olarak görülüyor. Cruise, daha önce “Top Gun”, “Rain Man”, “Magnolia” ve “Collateral” gibi filmlerde rol almıştı.