Yeşilçam’ın yıldızı Tolga Savacı son yolculuğuna uğurlanıyor

Kalp krizi sonucu hayata veda eden ünlü oyuncu Tolga Savacı’nın (60) cenaze töreni için hazırlıklar tamamlandı. Savacı, ABD’de toprağa verilecek.

Kalp krizi sonucu hayata veda eden ünlü oyuncu Tolga Savacı’nın (60) cenaze töreni için hazırlıklar tamamlandı. Savacı, ABD’de toprağa verilecek.

“Dev yürekli sevdiceğimi kaybettim”

‘Arzu’, ‘Tapılacak Kadın’, ‘Sekreter’ gibi filmlerde rol alan ve Yeşilçam’ın sevilen isimlerinden olan Tolga Savacı, geçtiğimiz pazartesi günü ABD’de yaşadığı evinde kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Savacı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Savacı’nın ölüm haberinin, eşi yazar Nermin Bezmen sosyal medya platformları üzerinden duyuruldu. Bezmen, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Yüreğim kaynıyor! Kaybettim dev yürekli sevdiceğimi. Ansızın çıktı sonsuza yolculuğuna. Ben yerle gök, yangınlarla buzlar arasında kayıplarda. Canım Sibel, Zeynep Savacı, canım evlatlarım Pamira, Cazım, Ariella… Canım torunlarım Pia, Shaya, Luna derin acımızı acımızı yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Cenaze töreni cumartesi günü

Sanat camiasını yasa boğan Tolga Savacı’nın cenaze töreninin detayları da belli oldu. Nermin Bezmen, eşinin son isteğini yerine getireceğini ve cumartesi günü ABD’nin New Jersey eyaletindeki bir mezarlıkta defnedileceğini açıkladı.

Tolga Savacı’nın cenaze törenine ailesi, yakınları ve dostları katılacak. Savacı’nın sevenleri ise sosyal medyada başsağlığı mesajları paylaştı.