"Spadium" Sergisi Sanatseverlerle Buluşuyor

Sanat dünyasının önemli isimlerinden Adnan Avni'nin son sergisi "Spadium", sanatseverleri bilinç ötesi bir yolculuğa çıkarıyor.

Sanat dünyasının önemli isimlerinden Adnan Avni'nin son sergisi "Spadium", sanatseverleri bilinç ötesi bir yolculuğa çıkarıyor. Avni'nin hayata yönelik niyetinin bilinçaltındaki yansımalarını keşfettiği resimleri, izleyiciyi farklı bir perspektiften dünyayı görmeye davet ediyor.

İnsan Figürünün Yerini Kuş Bakışı Perspektifi Aldı

Spadium sergisi, alışılmışın dışında bir deneyim sunuyor. İnsan figürlerinin yer almadığı sergide, Adnan Avni eserleriyle izleyiciyi bir karga gözünden kuş bakışı olarak sergiyi deneyimlemeye çağırıyor. Bu farklı perspektif, izleyicinin eserlere ve hayata dair yeni anlamlar keşfetmesini sağlıyor.

Müzik ve Söyleşiyle Zenginleşen Bir Sergi Deneyimi

Çankaya Belediyesi Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nde açılacak olan sergi, 24 Mayıs yarın saat 18.30'da Neyzen Sercan Peşan ve Piyanist Görkem Ediz'in dinletisiyle kapılarını açacak. Bu özel dinleti, sanatseverlere görsel ve işitsel bir şölen sunarak sergi deneyimini daha da zenginleştirecek.

Ayrıca, 25 Mayıs Cumartesi günü saat 14.30-17.30 arasında "özgürlük" temalı bir söyleşi düzenlenecek. Bu söyleşi, sanatın ve özgürlüğün kesiştiği noktaları tartışmaya açarak katılımcılara farklı bakış açıları kazandıracak.