Selahattin Paşalı ve Lara Paşalı'nın Kızı Pera, Ailesinin Mini Kopyası

Ünlü oyuncu Selahattin Paşalı ve eşi Lara Paşalı'nın mutluluğu, minik kızları Pera ile daha da büyüdü.

Ünlü oyuncu Selahattin Paşalı ve eşi Lara Paşalı'nın mutluluğu, minik kızları Pera ile daha da büyüdü. Çift, özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih etse de, zaman zaman sosyal medyada paylaştıkları aile fotoğraflarıyla hayranlarını mutlu ediyor.

Pera, Anne ve Babasının Bir Karışımı

Lara Paşalı, önceki gün Instagram hesabından kızı Pera ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta, anne kızın birbirine olan benzerliği dikkat çekti. Takipçiler, Pera'nın hem annesine hem de babasına benzediğini belirterek, minik kızın güzelliğine hayran kaldıklarını belirtti. Yüzlerce beğeni ve yorum alan paylaşımda, "Hem annesinin hem de babasının kopyası", "Çok tatlılar", "Ailenize mutluluklar" gibi mesajlar yer aldı.

Lara Paşalı'ndan Kızına Duygusal Mesaj

Geçtiğimiz temmuz ayında 2 yaşına basan Pera'nın doğum gününde de annesi Lara Paşalı, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yapmıştı. Paşalı, paylaşımında "En iyi arkadaşım doğum günün kutlu olsun. Seni seviyorum anneciğim" diyerek kızına olan sevgisini ifade etmişti.

Selahattin Paşalı Kimdir?

Selahattin Paşalı, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Özellikle "Ömer" dizisindeki başarılı performansıyla geniş kitleler tarafından tanınmıştır. Paşalı, 2022 yılında Lara Paşalı ile dünyaevine girmiş ve kısa süre sonra kızları Pera dünyaya gelmişti.