Sanat ve felsefenin buluştuğu sergi: Zihindeki Sonsuzluk

Birleşik Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği’nde açılacak sergi, sanatseverlere sonsuzluk temasını işleyen eserler sunacak.

Birleşik Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği’nde açılacak sergi, sanatseverlere sonsuzluk temasını işleyen eserler sunacak.

Manisa - Birleşik Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği Tuğrul Velidedeoğlu Sanat Galerisi, sanatçı Sibel Aktaş’ın “Zihindeki Sonsuzluk” adlı sergisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Sergi, 24 Şubat Çarşamba günü saat 18:00’de yapılacak açılışla sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Sergi, 6 Mart Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Sergide, sanatçının zihinsel sınırları aşan ve evrensel perspektifler sunan eserleri yer alacak

Sibel Aktaş, sanat ve felsefenin etkileyici bir birleşimini yansıtan eserler üretiyor. Sanatçı, “Zihindeki Sonsuzluk” temasıyla, izleyicilere zamanın ve mekanın ötesinde duygusal ve estetik deneyimler yaşatmayı amaçlıyor. Sanatçının resimlerindeki sembolik görüntüler ve renksel etki, soyut kavramları somutlaştırarak izleyicilere derin düşünce hissi veriyor. Sanatçı, eserlerinde kendi duygularını, zihinsel durumunu ve ruhsal deneyimlerini de yansıtıyor. Sergide, sanatın gücünü ve çeşitliliğini ortaya koyan eserler, her biri izleyiciyi kendi zihinsel döngülerinin içine çekiyor.

Sanatseverler, “Zihindeki Sonsuzluk” sergisinin derinliklerine doğru unutulmaz bir yolculuğa çıkmak için, Birleşik Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği Tuğrul Velidedeoğlu Sanat Galerisi’ni ziyaret edebilirler. Sergi, hafta içi ve hafta sonu 10:00-18:00 saatleri arasında açık olacak.