Netflix’in Yeni Gözdesi: “Jay Kelly”

Netflix, çağdaş sinemanın en yenilikçi yönetmenlerinden biri olan Noah Baumbach’ın yeni filmi “Jay Kelly” ile izleyicilerini heyecanlandırmaya hazırlanıyor.

Netflix, çağdaş sinemanın en yenilikçi yönetmenlerinden biri olan Noah Baumbach’ın yeni filmi “Jay Kelly” ile izleyicilerini heyecanlandırmaya hazırlanıyor. Baumbach’ın kaleminden çıkan ve New York’ta prodüksiyona yeni başlayan bu film, zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Yıldızlar Geçidi

George Clooney ve Adam Sandler gibi Hollywood’un dev isimlerini bir araya getiren “Jay Kelly”, Laura Dern, Billy Crudup ve Riley Keough gibi yıldızları da kadrosuna katıyor. Film, Clooney’nin yanı sıra Sandler’ın da dramatik yeteneklerini sergileyeceği bir platform sunuyor. Başlangıçta Brad Pitt’in üstlenmesi beklenen Clooney’nin rolü, Pitt’in yoğun programı nedeniyle değişikliğe uğradı. Pitt, 200 milyon dolar bütçeli bir Formula 1 filmiyle meşgul olduğu için bu projeden çekilmek zorunda kaldı.

Duygusal ve Komik Bir Yetişkinlik Hikayesi

Baumbach ve Emily Mortimer’ın birlikte kaleme aldığı senaryo, aile bağları ve yetişkin olmanın zorlukları gibi evrensel temaları işliyor. Mortimer, daha önce “The Pursuit of Love” dizisiyle yazar ve yönetmen olarak beğeni toplamıştı. “Jay Kelly”, Baumbach’ın Netflix için çekeceği dördüncü film olma özelliğini taşıyor. Yönetmenin önceki başarılı işleri arasında “White Noise”, “Marriage Story” ve “The Meyerowitz Stories” bulunuyor. Ayrıca “The Squid and the Whale”, “Frances Ha” ve “Greenberg” gibi filmlerle de tanınan Baumbach, bu yeni projesiyle de izleyicilerin beğenisini kazanmayı hedefliyor.

Netflix yapımı “Jay Kelly”, izleyicilere hem güldürecek hem de duygulandıracak bir yetişkinlik hikayesi vaat ediyor. Film, Baumbach’ın özgün anlatımı ve güçlü oyuncu kadrosuyla, yılın en çok beklenen yapımlarından biri olmaya aday görünüyor. Prodüksiyonun bu ay içinde başlamasıyla, film severlerin merakla beklediği "Jay Kelly"nin detayları da yavaş yavaş gün yüzüne çıkacak.