Lara Fabian Hayranlarını Coşturacak

Belçikalı şarkıcı Lara Fabian, “Je T’aime” Dünya Turnesi ile İstanbul’da konser verecek.

Belçikalı şarkıcı Lara Fabian, “Je T’aime” Dünya Turnesi ile İstanbul’da konser verecek. 25 Nisan’da Volkswagen Arena’da sahne alacak olan sanatçının biletleri Biletinial’da satışta.

20 milyon albüm satışı

Lara Fabian, müzik dünyasının en başarılı isimlerinden biri. Albümleri 20 milyonun üzerinde satan sanatçı, “Je T’aime” ve “I Will Love Again” gibi hit şarkılarla listeleri zorladı. “I Will Love Again” isimli şarkısı, Billboard Dans Müziği Listesi’nde tam 58 hafta 1 numara olarak kaldı.

Uluslararası ödüller

Lara Fabian, kariyeri boyunca pek çok uluslararası ödüle layık görüldü. 1988 yılında Eurovision Şarkı Yarışması’nda Lüksemburg’u temsil eden sanatçı, “Croire” adlı şarkısıyla 4. oldu. 1991-2013 yılları arasında çeşitli dizi ve filmlerde şarkılarıyla yer alan sanatçı, 2002 yılında “Final Fantasy” filmi için bestelediği müzikle World Soundtrack Awards’ta “En İyi Film Müziği” ödülünü kazandı.

Biletler tükenmeden alın

Lara Fabian, “Je T’aime” Dünya Turnesi kapsamında 25 Nisan’da Volkswagen Arena’da hayranlarıyla buluşacak. Sanatçının geniş repertuarı ve etkileyici performansıyla unutulmaz bir gece yaşatacağı konserin biletleri, Türkiye’nin lider ve en kapsayıcı online etkinlik platformu Biletinial’da satışa sunuldu. Lara Fabian’ı canlı dinlemek isteyenler, biletler tükenmeden Biletinial’da yerlerini ayırtabilirler.