Kayıp Adımlar Oyunu Alan Kadıköy'e Veda Etti

Alan Kadıköy Açık Çağrı Projesi'nin ilk oyunu Kayıp Adımlar, 23 Kasım'da sahnelenmeye başlamış ve bu sezonu kapattı.

Alan Kadıköy Açık Çağrı Projesi'nin ilk oyunu Kayıp Adımlar, 23 Kasım'da sahnelenmeye başlamış ve bu sezonu kapattı. 

Moliere ödüllü Fransız yazar Denise Bonal'ın yazdığı ve Zeynep Özden'in yönettiği oyun, Kadıköy'e çok yakıştığı için gelecek sezonda da sahnelenmesi bekleniyor.

Haydarpaşa Garı Hasreti ve Göç Teması

Haydarpaşa garı hasreti çeken ve korumak için mücadele verilen Kadıköy'de sahnelenen oyun, ayrılığın, kavuşmanın, sevincin ve hüznün, gitmenin, dönmenin, kalmanın ve zorunlu gidişlerin yarattığı hikayeleri bir tren garı dekorunda başarıyla canlandırıyor.

Başarılı Ekip ve Etkileyici Performans

Damla Kellecioğlu'nun çevirdiği ve Türkiye'de ilk kez sahnelenen oyunun dramaturjisi Zeynep Özden'e, dekor Deniz Saip'e, kostüm Eylül Candoğan'a, müzik Emil Tan Erten'e, ses tasarımı Ozan Yılmaz'a, video tasarımı Haluk Miraç Aykın'a ve ışık Yasin Gültepe'ye ait.

Ayşe Tunaboylu, Başak Meşe, Basma Seiba, Berfin Ertan, Bilge Çınar, Bucan Ekin Şimşek, Gökçe Burcu Zümrüt, Mehmet Okuroğlu, Onur Camcı, Sedat Can Güvenç, Serpil Göral, Ulaş Akşit, Ali Mir Zercek, Muhammet Emin Usta ve Tuğçe Semiz'in rol aldığı oyunda, göç ve yolculuk teması oldukça etkileyici bir şekilde işleniyor.

Yeni Sezonda Tekrar Sahne Alacak Mı?

Yoğun iç ve dış göç aldığımız ve çok göç verdiğimiz Türkiye'de gitmek ve kalmak, yolun kendisi ve attılan ya da atılamayan adımlar üzerine düşünmemizi sağlayan Kayıp Adımlar oyunu, yeni sezonda da izleyicilerle buluşmayı hak ediyor.