Gitar Virtüözü Al Di Meola, İstanbul'da

Dünyaca ünlü İtalyan asıllı Amerikalı gitar virtüözü Al Di Meola, "Electric Years" turnesi kapsamında 26 Eylül akşamı İstanbul'da müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Dünyaca ünlü İtalyan asıllı Amerikalı gitar virtüözü Al Di Meola, "Electric Years" turnesi kapsamında 26 Eylül akşamı İstanbul'da müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 

Volkswagen Arena'da gerçekleşecek bu özel konserde, Di Meola hayranlarını unutulmaz bir müzik şölenine davet ediyor.

Flamenco-Fusion ve Akustik Trio'dan Farklı Bir Repertuar

Al Di Meola, bu konser için özel olarak hazırladığı farklı bir repertuarla sahne alacak. Flamenco-fusion ve akustik trio üçlüsü formatından farklı olarak, Les Paul gitarıyla en çok dinlenen ilk üç albümü olan Land of the Midnight Sun, Casino ve Elegant Gypsy'den sevilen parçaları seslendirecek. Konser, Di Meola'nın müzikal yolculuğunun önemli bir kesitini sunarak dinleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Müzik Dünyasının Ödüllü İsmi İstanbul'da

Al Di Meola, müzik kariyeri boyunca sayısız başarıya imza atmış bir isim. Dört altın albüm, iki platin albüm ve dünya çapında altı milyondan fazla plak satışı ile müzik dünyasının zirvesinde yer alan Di Meola, aynı zamanda birçok prestijli ödülün de sahibi. Berklee College of Music'ten Fahri Doktora Derecesi, Montreal Caz Festivali tarafından verilen Fahri Miles Davis Ödülü, 2008 yılında Sir George Martin tarafından verilen BBC Yaşam Boyu Başarı Ödülü, Macar Sahne Sanatları Vakfı Lyra Ödülü ve çok sayıda Grammy adaylığı ve ödülü, Di Meola'nın müzikal dehasını ve başarısını tescilliyor.

Biletler 3 Haziran'da Satışa Çıkıyor

Al Di Meola hayranları, bu eşsiz müzik şölenine tanıklık etmek için 3 Haziran Pazartesi günü saat 12.00'den itibaren biletlerini temin edebilecekler. Müzikseverler, Volkswagen Arena'da gerçekleşecek bu özel konserde, Di Meola'nın eşsiz gitar performansıyla unutulmaz bir gece geçirecekler.