Game of Thrones oyuncuları korku filmi yapacak

Game of Thrones dizisinin sevilen karakterleri Sansa Stark ve Jon Snow’u canlandıran Sophie Turner ve Kit Harington, yeni bir filmde birlikte oynayacaklar.

Game of Thrones dizisinin sevilen karakterleri Sansa Stark ve Jon Snow’u canlandıran Sophie Turner ve Kit Harington, yeni bir filmde birlikte oynayacaklar. Film, gotik korku türünde olacak ve “The Dreadful” adını taşıyacak.

Filmin yönetmeni ve senaristi Natasha Kermani. Film, İngiltere tarihindeki War of the Roses adlı iç savaş döneminde geçiyor. Filmde, Anne (Turner) adlı bir kadın ve kayınvalidesi Morwen’in (Harington) yaşadıkları anlatılıyor. Anne ve Morwen, toplumdan uzakta, karanlık bir hayat sürüyorlar. Fakat bir gün, geçmişleriyle ilgili bir sır ortaya çıkıyor. Bu sır, Anne’in hayatını değiştirecek olayların başlangıcı oluyor.

Emmy adayı oyuncuların yeni projeleri

Sophie Turner ve Kit Harington, Game of Thrones dizisiyle büyük bir ün kazandılar. Dizi, dünya çapında milyonlarca izleyiciye ulaştı ve çok sayıda ödül aldı. Turner ve Harington da bu dizideki performanslarıyla Emmy ödüllerine aday gösterildiler.

Game of Thrones dizisinin bitmesinden sonra, Turner ve Harington farklı projelerde yer aldılar. Turner, Netflix’in intikam temalı dizisi “Do Revenge” ve Max’in gerçek bir cinayet davasını konu alan dizisi "The Staircase"de rol aldı. Harington ise Apple’ın iklim değişikliğiyle ilgili dizisi “Extrapolations” ve Marvel’in süper kahraman dizisi "Eternals"da oynadı.

“The Dreadful” filmi, Turner ve Harington’ın Game of Thrones’tan sonra ilk kez birlikte çalışacakları bir proje olacak. Film, izleyicileri korkutmak ve heyecanlandırmak için hazırlanıyor. Filmle ilgili daha fazla detay henüz açıklanmadı.