Fallout Hayranları Sevinin! İkinci Sezon Onaylandı!

Fallout evreni hayranları için müjdeli haber: Amazon Prime Video'da yayınlanan Fallout dizisi, ikinci sezon onayı aldı!

Fallout evreni hayranları için müjdeli haber: Amazon Prime Video'da yayınlanan Fallout dizisi, ikinci sezon onayı aldı!

Kıyamet sonrası bir dünyada geçen ve atalarının geride bıraktığı radyasyonlu bir gezegene dönen karakterlerin maceralarını konu alan Fallout dizisi, ilk sezonuyla büyük ilgi görmüştü.

Başarılı İlk Sezon ve İkinci Sezon Onayı

Aynı adı taşıyan video oyunu serisine dayanan dizi, 200 yıl sonrasını konu alıyor ve lüks sığınakların sakinleri ile dışarıdaki vahşi dünyanın çelişkilerini konu alıyor.

Dizinin yaratıcıları Geneva Robertson-Dworet ve Graham Wagner'ın kaleminden çıkan dizide Ella Purnell, Aaron Moten, Kyle MacLachlan, Walton Goggins ve Moisés Arias gibi isimler yer alıyor.

Amazon MGM Stüdyoları Başkanı Jennifer Salke, dizinin Prime Video'da en çok izlenen TV sezonlarından biri olduğunu ve büyük bir hayran kitlesi oluşturduğunu açıkladı.

Dizinin yaratıcıları Robertson-Dworet ve Wagner ise dizinin aldığı olumlu tepkilerden ve izleyicilerden gelen ilgiden dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

Fallout Evreni Genişliyor

İkinci sezonda nelerin yaşanacağına dair henüz bir bilgi paylaşılmasa da, ilk sezonun finalinde yaşanan gelişmelerin ışık tutması bekleniyor.

Fallout dizisi, Amazon Prime Video'da izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.