Emilia Clarke, "Game of Thrones"tan Sonra Yeni Bir Maceraya Atılıyor

Dört Emmy Ödülü adaylığıyla tanınan Emilia Clarke, fantastik dizilerden sonra bu sefer de bir suç dizisinde boy gösterecek.

Dört Emmy Ödülü adaylığıyla tanınan Emilia Clarke, fantastik dizilerden sonra bu sefer de bir suç dizisinde boy gösterecek. "Game of Thrones"ta Daenerys Targaryen karakteriyle hafızalara kazınan Clarke, Amazon Prime Video'nun yeni dizisi **"Criminal"**da başrolde yer alacak.

"Criminal" Dizisi Hakkında Bilgiler:

"Criminal", farklı ülkelerde geçen ve her bölümde farklı bir sorgu odasında geçen bir suç dizisi. Her bölüm, tek bir odada ve tek bir karakterle geçiyor. Dizinin her bölümü, izleyiciyi sorgu odasındaki karakterin zihnine sokuyor ve gerilimin dozunu artırıyor.

Clarke'ın Rolü ve Diğer Oyuncular:

Clarke dizide, "zekası kadar silahı da hızlı kullanan, kurnaz ve cüretkar bir silahlı soyguncu" olarak tanımlanan Mallory rolünde karşımıza çıkacak. Clarke'a dizide Charlie Hunnam, Richard Jenkins, John Hawkes, Adria Arjona, Logan Browning, Kadeem Hardison, Pat Healy, Taylor Sele, Gus Halper, Aliyah Camacho, Michael Mando, Marvin Jones III, Michael Xavier ve Dominic Burgess gibi isimler eşlik edecek.

"Criminal" dizisinin ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir bilgi paylaşılmadı. Ancak, dizinin önümüzdeki aylarda Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşması bekleniyor.