Bu Hafta Sanat Tutkunlarını Bekleyen Etkinlikler

Bu hafta dünyanın çeşitli şehirlerinde sanatseverleri heyecanlandıracak bir dizi etkinlik gerçekleşecek.

Bu hafta dünyanın çeşitli şehirlerinde sanatseverleri heyecanlandıracak bir dizi etkinlik gerçekleşecek. Konserlerden sergilere, tiyatrolardan film festivallerine kadar geniş bir yelpazede etkinlikler sanatseverlerle buluşacak. İşte bu haftanın sanat dolu programı:

Konserler

Bruce Springsteen: ABD’li efsanevi müzisyen Bruce Springsteen, dünya turnesinin ilk konserlerini 4 ve 7 Nisan tarihlerinde Kaliforniya’nın Inglewood kentinde verecek.

Madonna: Pop kraliçesi Madonna, yarın Atlanta’da hayranlarıyla buluşacak ve ardından 4-6 Nisan tarihleri arasında Florida’da sahne alacak.

James Blunt: İngiliz müzisyen James Blunt, İngiltere turnesi kapsamında 2 Nisan’da Brighton’da başlayacak ve ardından Newcastle, Glasgow ve Nottingham’da konserler verecek.

Judas Priest: Dünya turnesine devam eden İngiliz rock grubu Judas Priest, Viyana’da sahne alacak ve 6 Nisan’da Milano’da performans sergileyecek.

Usher: ABD’li ünlü rapçi Usher ise yarın Londra’da hayranlarıyla buluşacak.

Film Festivalleri

Sarasota Florida Film Festivali: ABD’nin Florida eyaletinde 5 Nisan’da başlayacak olan bu film festivali sinemaseverleri heyecanlandıracak.

The Overlook Festivali: Los Angeles’ta 4-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan bu festival de sinemaseverler için kaçırılmayacak bir etkinlik olacak.