Samsung Galaxy Fit 3 Türkiye’de piyasaya sürüldü

Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Fit 3, bu hafta tanıtıldıktan sonra Türkiye’de satışa çıktı.

Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Fit 3, bu hafta tanıtıldıktan sonra Türkiye’de satışa çıktı. Büyük ekranı, yeni tasarımı ve gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken saat, spor tutkunlarına hitap ediyor.

Galaxy Fit 3’ün fiyatı ve renk seçenekleri

Samsung Galaxy Fit 3, Türkiye’de 2.899 TL’ye satılıyor. Saatin gri, gümüş ve pembe olmak üzere üç renk seçeneği var. Samsung Shop’tan alışveriş yapanlara ise yeşil veya turuncu kordon hediye ediliyor.

Galaxy Fit 3’ün ekranı ve tasarımı

Galaxy Fit 3, önceki modeli Galaxy Fit 2’den %45 daha büyük bir ekrana sahip. 1,6 inç boyutunda ve 256x402 piksel çözünürlüğünde renkli AMOLED ekran, net ve canlı görüntüler sunuyor. Saatin gövdesi alüminyum malzemeden yapılmış ve 2.5D cam ile kaplanmış. Saat, dokunmatik ekranın yanı sıra bir de yan düğme ile kontrol ediliyor.

Galaxy Fit 3’ün spor modları ve batarya ömrü

Galaxy Fit 3, 101 farklı spor modunu destekliyor ve 6 tanesini otomatik olarak takip ediyor. Saat, kullanıcının düştüğünü algılayabiliyor ve acil durumda yardım çağırabiliyor. Saat, 208 mAh’lik bataryası ile tek şarjla 13 gün kullanım süresi vaat ediyor. Saat, ayrıca 50 metre su geçirmezlik ve IP68 toz ve darbe korumasına sahip.