Galatasaray Şampiyonluğunu Coşkulu Gala Gecesi ile Kutluyor

Trendyol Süper Lig'de 24. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, bu büyük zaferi unutulmaz bir geceyle taçlandırıyor.

Trendyol Süper Lig'de 24. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, bu büyük zaferi unutulmaz bir geceyle taçlandırıyor.

Sarı-kırmızılı takım, şampiyonluk coşkusunu taraftarlarıyla paylaşmak için Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta görkemli bir "Şampiyonun Gala Gecesi" düzenleyecek.

27 Mayıs Pazartesi akşamı saat 19.05'te başlayacak etkinlikte, Rams Park sarı-kırmızı renklere bürünecek. Geceye özel olarak hazırlanan sahne şovları, sürpriz şarkıcılar, DJ Suat Ateşdağlı'nın performansı, ışık, konfeti ve payro gösterileriyle unutulmaz anlara sahne olacak. Drone gösterisi ise geceye ayrı bir renk katacak.

Biletler Passo'da!

Şampiyonluk coşkusuna ortak olmak isteyen taraftarlar için biletler passo.com.tr ve Passo uygulaması üzerinden satışa sunuldu. Geceye katılım için GS Logolu Passolig kartı sahibi olmak gerekiyor. Bilet fiyatları tribünlere göre değişiklik gösteriyor ve 150 TL ile 1.000 TL arasında değişiyor

Özel Tribünler ve Hediye Biletler

2023-2024 sezonunda VIP kombine ve kombine satın alan taraftarlar, bulundukları tribünde numarasız olarak geceye katılabilecekler. Loca sahipleri ise localarını bu özel gecede kullanabilecek. Ayrıca, Galatasaray Store'lardan 100. yıl forması alan taraftarlara Doğu alt tribün bileti hediye edilecek. 2023-2024 otopark giriş hakkı olan taraftarlar ise Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park otoparkına plaka tanımlaması yaparak giriş yapabilecek.