Cannes Film Festivali’nde Hande Erçel Fırtınası

Fransa’nın incisi Cannes, bu yıl 77. kez dünyanın dört bir yanından sanatçıları ve sinema tutkunlarını ağırlıyor.

Fransa’nın incisi Cannes, bu yıl 77. kez dünyanın dört bir yanından sanatçıları ve sinema tutkunlarını ağırlıyor. 

Cannes Film Festivali’nin göz kamaştıran etkinlikleri arasında, Türk oyuncu Hande Erçel de yerini aldı. Magazin dünyasının son zamanlarda en çok konuşulan isimlerinden biri olan Erçel, hem özel hayatı hem de sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmayı sürdürüyor.

Kırmızı Halıda Türk Yıldızı

Dünyaca ünlü bir mücevher markasının davetlisi olarak festivalin onur konukları arasında yer alan Erçel, Francis Ford Coppola’nın yeni filmi 'Megalopolis’in galasına katıldı. Balmain tasarımı kırmızı straplez elbisesi ve markanın parıldayan mücevherleriyle kırmızı halıda boy gösteren Erçel, tarzıyla sosyal medyada büyük bir tartışma yarattı. Bazı takipçileri Erçel’in şıklığını ve duruşunu överken, bazıları ise beğenmediğini dile getirdi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Erçel’in bir fotoğrafına “Yüzü gözü ne olmuş bu kıza ya, çökmüş” yorumunu yaparak eleştiri oklarını yöneltti. Buna karşılık, genç oyuncu Afra Saraçoğlu ise “Çok çok iyi” diyerek Erçel’e destek verdi. Sosyal medya kullanıcıları arasında bu iki farklı görüş, adeta bir kamplaşmaya yol açtı.