Özel Gereksinimli Çocuklar Sporla Buluşuyor

Akçaabat Belediyesi, ilçedeki çocuklara spor yapma imkanı sağlıyor.

Akçaabat Belediyesi, ilçedeki çocuklara spor yapma imkanı sağlıyor. Tadilatla yenilenen Spor Eğitim Merkezi, çeşitli branşlarda eğitim veriyor. Merkez, özel gereksinimli çocukları da unutmuyor.

Spor Eğitim Merkezi, özel gereksinimli çocuklara da kapılarını açıyor. Rutin olarak merkeze gelen çocuklar, sporun faydalarını yaşıyor. Spor yaparken eğlenen çocuklar, kendilerine hazırlanan parkuru da tamamlıyor.

Spor Eğitim Merkezi, özel gereksinimli çocukların fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimine katkı sağlıyor. Çocukların özgüvenleri, spor becerileri ve toplumsal ilişkileri gelişiyor. Spor, çocukların yaşam kalitesini artırıyor.

Başkan Ekim: “Özel Yavrularımız İçin Çalışıyoruz”

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Spor Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden özel gereksinimli çocuklarla bir araya geldi. Akçaabat Atatürk İlkokulu’ndan 15 çocuğu ağırlayan Başkan Ekim, onların mutluluğuna ortak oldu.

Başkan Ekim, özel gereksinimli çocuklara verdikleri önemi vurguladı. Spor Eğitim Merkezi’nin onlar için de hizmet verdiğini belirtti. Sporun, çocukların yaşam becerilerini geliştirmelerine yardımcı olduğunu söyledi.

Başkan Ekim, özel gereksinimli çocukların topluma entegrasyonu için çalıştıklarını ifade etti. Farklılıkların bir zenginlik olduğunu dile getirdi. Özel gereksinimli çocuklar için daha çok yapacakları olduğunu kaydetti.